Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΝΕΚ ΔΙΔΑΣΚΕΙ

Το 1977 η Εθνική παράταξη προετοίμασε τον δρόμο για το ΠΑΣΟΚ.
Οι «ιστορικοί ηγέτες του ΕΝΕΚ» με το σκοτεινό παρελθόν του Πολυτεχνείου της Πάτρας, των Αχαιών και της θητείας τους στο στρατό, διαλύουν και την Εθνική παράταξη αφού ο στόχος επετεύχθη και ιδρύουν το ΕΝΕΚ.
Πλήθος αγνών εθνικιστών στελεχώνει το ΕΝΕΚ και χωρίς να το καταλαβαίνει κρατά το ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ της πατρίδας μας κάτω από τον έλεγχο των μυστικών υπηρεσιών.
Ακολουθούν συλλήψεις Ελλήνων Εθνικιστών, έρευνες στα σπίτια τους, ξυλοδαρμοί σε διαδηλώσεις.
Ας θυμηθούμε τα αλβανικά μπαλέτα στον Λυκαβηττό, την απεργία πείνας του Λέκκα έξω από την αλβανική πρεσβεία…
Παραδόξως σε κάθε εκδήλωση γνώριζε η αστυνομία τόπο και χρόνο πριν ακόμα το πληροφορηθούν οι συμμετέχοντες.
Η «ιστορική ηγεσία» που ποτέ δεν ενοχλείται από τις υπηρεσίες, συνεχίζει ακάθεκτη την ρουφιανιά της και μάλιστα ξεδιάντροπα για να δικαιολογήσει την οικονομική της επιβίωση, εφευρίσκει τον όρο«επαγγελματικό στέλεχος».
Η «ιστορική ηγεσία» επιβιώνει δηλαδή από τις εισφορές των φίλων και μελών του κινήματος. Από την πώληση βιβλίων στις διάφορες εκδηλώσεις, υποχρεώνοντας τους αγωνιστές-μαθητές των πυρήνων υποδοχής, κρούσεως και την σχολή στελεχών να γίνονται άβουλοι πλασιέ του εμπορεύματος.
Η φάμπρικα καλά κρατεί. Τους αξιόλογους και επικίνδυνους για το σύστημα αγωνιστές τους καρφώνουνε, τους εξολοθρεύουνε και τους απομακρύνουνε.
Άνθρωποι που ούτε την οικογένειά τους δεν μπορούν να κρατήσουν αυτοαποκαλούνται ηγέτες και μάλιστα «ιστορικοί».
Και ο αγώνας περιορίζεται στην υποστήριξη απατεώνων και εκβιαστών βλ. εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ. Αλήθεια θυμάστε που σας έβαζαν να μοιράσετε το περιοδικό και τις εφημερίδες του εκβιαστή Γ. Μιχαλόπουλου ; (αυτό λέγεται επιλεκτική βουλησιοκρατία !…) δηλαδή άβουλα πλάσματα στα χέρια πρακτόρων-ρουφιάνων-τυχοδιοκτών.
Μετά το τρίτο συνέδριο που τα έργα και οι ημέρες της «ιστορικής ηγεσίας» είναι πλέον φανερά και ήδη έχουν αποχωρήσει μαζικά ιστορικά στελέχη απ΄όλες τις τοπικές οργανώσεις της Ελλάδας και έχουν κλείσει οι τέσσερεις τελευταίες Τ.Ο. των Αθηνών και Πειραιώς, επικαλούνται οικονομικά προβλήματα και κλείνουν το μαγαζί.
Η παρεούλα διαλύεται και ο κάθε «ιστορικός ηγέτης», χώνεται όπου μυριστεί ψητό σε κάθε νεοεμφανιζόμενη οργάνωση.
Και τώρα…Τώρα που πέρασαν τα χρόνια και ξεχάστηκαν-έτσι νομίζουν-οι λεπτομέρειες…Βγαίνουν δειλά-δειλά πάλι στην επιφάνεια.
Τώρα το ψητό είναι η νέα γενιά (τα νέα παιδιά), που τους πλασάρουνε ιστορίες για το θρυλικό ΕΝΕΚ και την «ιστορική ηγεσία» του.
Μακριά λοιπόν απ΄ τους ρουφιάνους.
Αρκετό κακό έκαναν στον Εθνικισμό και δεν τον άφησαν για 30 χρόνια να αναπτυχθεί.
Θα ακολουθήσει συνέχεια της ιστορικής αναδρομής και των αποκαλύψεων για τον βίο της «ιστορικής ηγεσίας».
Εντελώς τυχαία δε υπενθυμίζω ότι από τις αρχές του χρόνου, προετοίμαζαν την άνοδο του ΠΑΣΟΚ και το μάντρωμα των εθνικιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου